Webwinkel niet gevonden

De opgevraagde webwinkel kan niet gevonden worden

Er is nog geen webwinkel beschikbaar onder de naam www.smakelijksnacken.nl. Wellicht is www.smakelijksnacken.nl verkeerd geschreven. Controleer de spelling van dit adres.

Een eigen webwinkel beginnen? Voor meer informatie over het aanmaken van een webwinkel ga naar CCV Shop. Indien je wel een webwinkel had verwacht op dit adres neem dan contact op met support.

Website onbereikbaar - Snackbistro Smakelijk Snacken

Website onbereikbaar

Snackbistro Smakelijk Snacken

 

Het concept Snackbistro is de opvolging van de ouderwetse cafetaria. Bij Smakelijk Snacken bieden wij meer aan dan de frites, de traditionele snacks of een ijsje.

Wij hebben gekozen voor een verruiming van het assortiment. De gelegenheid voor een gezondere keuze, verse broodjes en een kaart voor lunch, diner of borrel. Bij ons kan iedereen terecht en op ieder moment van de dag! 

Smakelijk Snacken heeft een breed assortiment en er is voor ieder wat wils.

Kom de dag starten met een verse croissant, een lekkere lunch, een smaakvol diner of gewoon voor de borrel. Wij bakken het brood vers af, marineren het vlees in eigen keuken en snijden zelf de groentes en fruit. Of je nou uitgebreid komt tafelen of even tussendoor komt eten, bij ons bent u altijd aan het juiste adres.

Bekijk route
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.